Omg. Hei!

kake_matelsk_therese_nordhus_lien

Ok. Det skjedde i jula. Jeg sto midt i prosessen med å lage en seks-etasjers kreasjon med ulik blåfarge i hver kakebunn . Den hadde sitrus-ostefrosting mellom hvert lag, okei? Den skulle snart få marengsfrosting utenpå det igjen. Den skulle pyntes med en liten plastisbjørn og to små seler. Jeg skulle lage vann av blått, spiselig glitter.

Jeg hadde bakt og stekt og rørt  hele dagen. Og så gjorde jeg det. Jeg tenkte ikke, jeg bare handla. Jeg kjøpte denne nettadressa. Som en slags hyllest til den der kaka. Som en slags måte å tvinge meg selv til å gjøre det jeg har sagt til meg selv at jeg skal gjøre SÅ lenge. Jeg skal skrive litt om mat. Legge ut noen bilder. Først og fremst som en måte å samle oppskrifter på, for meg selv da vett.

Og her er jeg. Det tok nesten tre uker før dette første innlegget kom på plass. Jeg fortsatte nemlig å lage unnskyldninger for hvorfor jeg skulle vente med å begynne å skrive her inne. Forsidebildet er feil. Liker ikke fonten..JA, JA sier jeg nå. Det får ta form etterhvert, sant? Denne sida finnes ihvertfall. Og her skal jeg skrive om noe av det jeg elsker mest i hele verden: MAT. Mat som er god først og fremst, men den maten skal helst ikke  komme ferdig i en pose, eller en eske, eller et beger. Også skal den helst være økologisk, og om jeg lager mat med dyr -da skal de dyra helst ha hatt det bra før de ble mat.

Også var det den kaka da..Den ble bra nemlig! Jeg ble nyttårsfestens kakehelt, og jeg elska det. Jeg kosa meg så mye på kake- (og boblevann) skyen min at det eneste bildet jeg har av kaka er det som ligger ved her, så dere får bare tro meg på at den har seks lag og så videre.

UANSETT; oppskriften kommer en annen gang. Det er nemlig det dette stedet skal fylles med etterhvert. Oppskrifter. Forhåpentligvis får du inspirasjon til å prøve dem ut, og forhåpentligvis vil dette føre til noen deilige måltider.

Legg supergjerne igjen en kommentar, okei? Om det er noe du liker, eller ikke liker, eller hvasomhelst egentlig.

Nå begynner jeg, ass! (hjelp.)

☮&♥ -Therese

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s